HABERLER

Our Blog post image goes here

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, karbon salınımını azaltan güneş enerjisi yatırımlarını çok önemsediklerini belirtiyor ve "Depo çatısında güneş panelleriyle elektrik üretimi yapan Türkiye'de çatı üzerinde kurulmuş ilk ve tek en büyük GES tesisini hizmete aldık. 2017 ve sonrasında güneş enerjisi yatırımlarımız devam edecek" diyor.

Our Blog post image goes here

Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Reysaş, yeni depo inşaatına başladı. İstanbul Orhanlı'da, kapalı alanda 101 bin m2 depo yatırımı yapan şirketin 2018 hedefi ise 1.2 milyon m2 depolama alanına ulaşmak.

Our Blog post image goes here

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, 2023 yılında bugünkü ciro ve büyüklüklerini minimum yüzde 50 artırmayı planladıklarını söylüyor. Türkiye ekonomisi geliştikçe ve buna bağlı olarak ticaret hacmi arttıkça Reysaş'a daha çok iş düşeceğinin de altını çizen Döven, "İçinde bulunduğumuz süreçte Türk demokrasisine ve iradesine sahip çıkan Türk milletine bu yolda yaptığı yatırımlarla istihdam yaratan şirketimiz, 2023 hedeflerine ulaşma yolunda çalışmaya devam edecek" diye konuştu.

Our Blog post image goes here

Yaptığı yatırımlar ile kısa sürede 800 bin metrekarenin üzerinde kapalı depolama kapasitesine ulaşan Reysaş Lojistik, sadece son 1 yılda 8 depo inşaatını tamamlayarak hizmete açtı. Şirket, 2017 yılına kadar toplamda 1 milyon metrekareye ulaşmayı hedefliyor.

Our Blog post image goes here

Lojistik, taşımacılık alanında cesur girişimleri ile dikkati çeken Reysaş, özellikle yeni ve devam eden depo yatırımları ile sektörün geleceğine güvendiğini gösteriyor. Bu yılın sonunda 1 milyon metrekare depolama alanına sahip olmayı hedefleyen Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven soruları yanıtlamıştır.

Our Blog post image goes here

Depoculuk ve sanayi tipi gayrimenkul alanında değerli yatırımlarda bulunan Reysas GYO'nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, benimsedikleri sektörel strateji ve yatırım planları hakkında bilgi vermiştir.

Firma veya Kişisel Bilgiler